Kako bi zaštitili Vaše interese kao korisnika obvezatne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije ljubazno Vam savjetujemo da za provođenje potrebnih mjera odaberete najpovoljnijeg izvoditelja sa sjedištem u županiji ili regiji RH u kojoj se nalaze Vaši objekti, a u kojima treba provesti mjere dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije.

   Zbog specifičnosti djelatnosti dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije pod najpovoljnijim izvoditeljem ne smatra se ponuđač koji ponudi najnižu cijenu, pa Vam savjetujemo da u rad Povjerenstva za odabir najpovoljnijeg izvoditelja obvezatnih DDD mjera obvezno uključite i predstavnika Županijskog Zavoda za javno zdravstvo - Epidemiološka služba, koji će Vam svojim stručnim savjetima svakako pomoći u odabiru najpovoljnijeg, ali i najkvalitetnijeg ponuđača.

   Razlozi zbog kojih je nužno potreban odabir izvoditelja obvezatnih DDD mjera sa sjedištem u županiji u kojoj se nalaze Vaši objekti u kojima treba provesti obvezatne DDD mjere su:

  1. U RH ne postoji DDD tvrtka koja u stalnom radnom odnosu ima toliki broj zaposlenih stručnih djelatnika koji mogu po Vašem pozivu istovremeno provoditi obvezatne DDD mjere na području cijele Republike Hrvatske!
  2. U RH ne postoji DDD tvrtka koja ima toliki broj vozila za prijevoz kemikalija, kako bi stručna ekipa mogla biti po Vašem pozivu istovremeno u raznim dijelovima Republike Hrvatske!
  3. Odabirom samo jednog izvoditelja za područje cijele RH trošak provedene obvezatnih DDD mjera u konačnici će Vas koštati neusporedivo skuplje!
  4. Odabirom samo jednog izvoditelja za područje cijele RH zbog ponuđene najniže cijene dovodite u pitanje kvalitetu provedene usluge u Vašem objektu!
  5. Odabirom samo jednog izvoditelja za područje cijele RH zbog ponuđene najniže cijene dovodite u pitanje da li je obvezatna DDD mjera uopće provedena u Vašim objektima i gdje su novci koje ste platili da se ta mjera provede?!

   Zbog svega prije navedenog te zbog zaštite Vaših interesa, savjetujemo Vam da za provođenje mjera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije svakako odaberete nekoliko izvoditelja koji će provodite mjere u županiji gdje je im sjedište tvrtke i gdje im se nalazi skladište kemikalija registrirano sukladno zakonskoj regulativi, jer će Vam tada u toj županiji izvoditelj uvijek biti na raspolaganju, cijena usluge u konačnici će biti neusporedivo jeftinija te će sigurno biti obavljena kvalitetnije i u skladu s pravilima struke.

Prihvatite kolačiće naše stranice i Uvjete korištenja

Saznajte više ...

Prihvaćam!

- Uvjeti korištenja

Korisnik prihvaća sve zakonima mu zadane odgovornosti i upoznaje se s Uredbom o zaštiti podataka.

Kako bi ova web stranica radila ispravno sa svim svojim funkcionalnostima te da bi mogli dalje raditi na unaprijeđenju stranice i poboljšanju korisničkog iskustva, potrebni su nam kolačići  (eng. cookies). Prema regulacijama Europske unije, od 25.03.2011. obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti vaš pristanak. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti web mjesta koje su podržane tom tehnologijom.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web mjesto sa servera sprema u vaš web preglednik računala ili mobitela (ovisno s kojim uređajem pristupate stranici), i to kada prvi puta posjetite tu web stranicu. Nakon prvog posjeta, svaki puta kada web preglednik zatraži identičnu stranicu sa servera, kolačići se s korisničkog računala šalju na server. Na taj način, server ima mogućnost identifikacije i praćenja web preglednika. Termin cookies koristimo za sve datoteke koje na prethodno opisani način prikupljaju podatke. Postoji nekoliko tipova kolačića:

Privremeni kolačići (sesije): automatski se uklanjaju s vašeg računala kada zatvorite web preglednik. Pomoću njih web mjesta pohranjuju privremene podatke (npr. stavke u košarici za kupnju)

Stalni kolačići: ostaju spremljeni na vašem računalu i nakon zatvaranja web preglednika. Pomoću njih web stranice pohranjuju podatke - najčešće je riječ o vašim postavkama kod korištenja stranice. Stalni kolačići će ostati na vašem računalu tako dugo dok ih ručno ne uklonite ili dok im ne istekne rok.

Kolačići prve strane: dolaze s web mjesta kojeg gledate, a to su privremeni ili stalni. Pomoću nijh web mjesta pohranjuju podatke kao što su ime i lozinka, s ciljem da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta.

Kolačići treće strane: pripadaju različitim domenama od onog prikazanog u adresnoj traci. Web stranice mogu sadržavati sadržaj iz drugih područja (kao što su banneri), što otvara mogućnost za praćenje korisničke povijesti pregledavanja. Mogućnosti podešavanja privatnosti u većini modernih preglednika omogućuju blokiranje kolačića treće strane.

Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti njihovo pohranjivanje na vašem računalu. Postavke mogu se kontrolirati i mijenjati u vašem web pregledniku. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti web stranice.

Koristi li huddd.hr kolačiće i zašto?

Da, s glavnim ciljem da naše web stranice omoguće što bolje korisničko iskustvo. Izuzev toga, koristimo ih još za:

Za praćenje statistika posjećenosti: kolačići skupljaju informacije o interakcijama posjetitelja na našim web stranicama. Koriste se za pohranu i ostalih podataka vezanih uz korisničku aktivnost.

Za normalno funkcioniranje web programa: kolačići služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti web mjesta koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.